Gezocht

Medewerker gezocht
Wij zijn op zoek naar iemand die ons team komt verstreken en een deel van de dagelijkse werkzaamheden op zich kan nemen. Dit betekent: contact met klanten, werven van nieuwe klanten, toevoegen van bedrijven, nieuwe creatieve input leveren, winkels en bedrijven bezoeken etc. etc. Kortom iemand die wel van een uitdaging houdt.

We zoeken iemand voor minimaal 2 dagen in de week, maar meer kan ook. Stuur een bericht via de contactpagina en we nemen direct contact met je op. 

Stage lopen?
Ook dat kan bij ons. Stages voor online marketing, trend watching, journalistiek of economie. Iedereen met een goed idee is meer dan welkom. 

Franchisers gezocht

Local Birds is in heel Nederland opzoek naar enthousiaste mensen, die willen helpen om de Local Movement op gang te brengen. Ben jij iemand die altijd op de hoogte is van de nieuwste winkels in de stad, weet je precies waar je moet zijn voor de lekkerste producten en vind je het leuk om een praatje te maken met de ondernemers uit de buurt, dan is dit misschien iets voor jou!

Als Local Birds franchiser ben je verantwoordelijk voor de Birds in jouw stad. Je gaat opzoek naar de leukste lokale bedrijven die een plek verdienen op de website en je bent het aanspreekpunt voor de bedrijven die op de website staan. Samen met de ondernemers en bewoners uit de buurt, bouw je aan een community, zowel online als offline.

Ook evenementen in de stad, lokale markten of een top 5 van de leukste terrasjes kan je met ons delen op het platform. En ben je echt enthousiast? Misschien kun je wel belangrijke stakeholders aan ons platform verbinden, zoals de gemeente, straatmanagers of ondernemersvereninigen.

Zo bouwen we samen aan de grootste lokale community van Nederland!

Aanmelden als Franchiser

Meld je aan voor meer informatie.